Hakkımızda

AREL STÜDYO 2011 yılında görsel ve işitsel medyanın genç profesyonellerini yetiştirmek için uygulamalı eğitim olanakları ile donatılmıştır. İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy yerleşkesinde bulunan AREL STÜDYO, öğrenciler tarafından üretilen ve yayınlanan programlarıyla bir üniversite yayın kuruluşudur. Televizyon Stüdyosunun teknik olanakları İletişim Fakülte’si ve Meslek Yüksekokulu Radyo TV Programcılığı başta olmak üzere, diğer bölümlerin öğrencilerine de açıktır. Üniversitemiz mezunları da stüdyomuzdan yararlanabilecekleri gibi proje üretim aşamasında katkılarıyla her zaman yanımızda yer alabilirler. AREL STÜDYO medya sektörü profesyonelleriyle birlikte çalışarak öğrencilerinin sektöre uyum sağlama süreçlerini hızlandırmayı ilke edinmiştir.

AREL STÜDYO’ nun teknik olanak ve kapasitesinin gün geçtikçe arttırılması, üretkenlikte döner sermaye yaratılarak genişletilmesi, Arel Stüdyo’yu her zaman yeni tutmaktadır.